Skal du starte opp en ny bedrift, eller har du en allerede oppstartet bedrift med et nytt forretningsområde som skal sette ut i live? 

I samarbeid med bedriften Telna AS tar vi utgangspunkt i opplysningene som blir gitt til oss av kundene og hjelper til i prosessen med å utvikle ideen til et ferdig konsept. Uansett hvilken fase du eller bedriften er i, så kan vi bistå med å utarbeide konkrete forretningsplaner, investorpresentasjoner, preliminære produktkampanjer og nettsider, mv.

Med en godt strukturert presentasjon og en god beskrivelse av forretningsideen øker sjansene for å vekke interessen hos potensielle investorer. Er du usikker på de økonomiske delene av prosjektet, så kan vi også være behjelpelige med å sette opp et fullstendig budsjett. 

Hvordan du presenterer bedriften, deg selv og ditt team er også viktige faktorer i hvordan vekke interesse hos en potensiell investor. Som en del av prosessen hjelper vi derfor også med en komplett pakke som gjør deg rustet til ethvert steg i prosessen fram mot møtet med en investor.  

Ta kontakt med oss dersom du befinner deg i en tidlig tidlig fase av en forretningside og kan tenke deg å høre mer om hva vi har å bidra med innen forretningsutvikling.