Sosiale medier

Ønsker bedriften å øke synligheten på nett? Er bedriften tilstede der kundene er? Grafisk Senter er spesialisert innen digital markedsføring. I fellesskap med potensielle kunder foretar vi en befaring av bedriftens digitale kanaler, enten det er en oppstartsbedrift, eller om det er en veletablert bedrift, med eksisterende SoMe-kanaler.

Vi har lang erfaring med oppsett og drift av sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. Dermed hjelper vi til med å sørge for at bedriften din når ut til den rette målgruppen og når ut på de rette kanalene hvor det fulle potensialet kan oppnås.

Er bedriften der kundene er?

Undersøkelser viser at 69% av nordmenn over 18 år bruker Facebook hver eneste dag. 47% er på Snapchat, og for Instagram er tallet 40% (Tall hentet fra Ipsos).

Vi kan hjelpe ditt firma med å nå flere potensielle kunder på de nevnte flatene.

Det kan være vanskelig å bryte gjennom i sosiale medier. Brukere av de ulike  plattformene  bombarderes med inntrykk fra alle mulige kanter til alle døgnets tider.

Grafisk Senter hjelper din bedrift med å nå ut til ønsket målgruppe.

Vi hjelper bedriften med sosiale medier

Våre kunder er på ulike nivåer i markedsøringsprosessen. Om bedriften er nyoppstartet kan vi bistå med oppsett av kontoer i ønskede kanaler, med helhetlig og gjennomgående uttrykk på tvers.

For bedrifter som allerede er representert på  sosiale medier kan vi bistå med en gjennomgang av eksisterende kanalefor å påse at bedriften har en rød tråd gjennom  alle ulike flater. Husk at økt synlighet på nett gir økt omsetning for selskapet. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat hvis du vil høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift.

error: Content is protected !!