Teksten du presenterer er noe av det viktigste, uansett kommunikasjonsflate. En godt formulert tekst, uten skrivefeil gir et positivt inntrykk og bidrar til et bra omdømme. Bedriften oppfattes mere seriøs. Med relevant og originalt innhold oppfattes bedriften også som en attraktiv tilbyder.

Kommuniser med kunden

Det å føre en god kommunikasjon mellom en bedrift og dens kunder. Samtidig er det også viktig for å vinne nye kunder. En tekst skal være informerende, selgende, og kommunisere på en måte som kunden forstår. 

Tekst og design på nettsiden hører sammen. Også en godt designet nettside vil ha liten mening uten tekst eller bilder. En side kan ofte se tom og uferdig ut hvis den inneholder lite informasjon.

Teksten på ei nettside er viktig for å rangere høyest mulig på søkemotorene (SEO). For å komme høyt på Google sine søkeresultater er det nødvendig med tekst og innhold som er relevant og som også innehar et godt språk og at den også omtale og gjentar aktuelle ord og søkefraser som man ønsker å bli funnet på.

Vi tilbyr tekstforfatting til samtlige flater hvor bedriften har et ønske om å markedsføre seg selv eller sine produkter. Mange av våre kunder ønsker å prioritere det de kan innenfor egen produksjon og velger dermed å sette bort denne oppgaven. Dersom din trenger hjelp i forbindelse med å forfatte tekster i forbindelse med den daglige kommunikasjonen med dens kunder, er du velkommen til å ta kontakt for en uforpliktenede prat om hva vi kan gjøre for deg.