Bedriftens nettside er bedriftens ansikt utad og informasjonskanal hvor kundene kan henvende seg til alle døgnets tider. Derfor er det viktig med en ryddig nettside som skaper et godt inntrykk og får kundene til å ta kontakt, også utenom stengetid.

Da er det også viktig at innholdet er strukturert på en slik måte at det er enkelt å finne fram til det man er på utkikk etter. Vi jobber tett med våre kunder for å lage helhetlige løsninger tilpasset deg din og bedrift, med dine kunder i fokus. Vi er mest opptatt av at nettsiden er godt verktøy i den daglige prosessen med å skape salg og leads.

I prosessen med å utarbeide ny  nettside hjelper vi til med å ta avgjørelser om hosting/epostleverandør, konkrete mål for nettsiden (kravspesifikasjon), grafisk uttrykk, målgruppe, publiseringsløsning, funksjonalitet og brukeropplevelser for besøkende. 

SEO og sosiale medier

I tillegg til momentene ovenfor hjelper vi også våre kunder med å bli synlige på søkemotorer. Denne delen av prosessen handler om hvilken del av innholdet som skal forhåndsvises idet man finner siden etter å ha foretatt et søk. I tillegg legges det en innsats i å registrere stikkord som er relevante for å øke antall visninger  ved søk.

Vi har også erfaring med de mest benyttede sosiale medier og kan dermed også bistå med å lage tilrettelagte kampanjer i form av (planlagte) poster eller korte videosnutter. Har bedriften ikke utarbeidet egne sider på sosiale medier? Det er ikke noe problem, dette er også noe vi kan sette opp klart til å ta i bruk.

Ta kontokt med oss for en uforpliktende prat rundt bedriftens nettsider og hva vi eventuelt kan gjøre for å presentere bedriften på en bedre måte på nettet.